Tootal

Tootal Fabrics
(Holland) B.V.

Globalni igrač u trgovini tekstilom više od 50 godina. Verujemo u ključnu kompetenciju Tootal Fabrics; Odlična i opsežna kolekcija tkanina za košulje/bluze u kombinaciji sa najboljom uslugom zaliha na tržištu. Jednostavan sistem naručivanja i veoma efikasna logistika, garantuju brze isporuke širom sveta.

Kontaktirajte nas Preuzmi PDF

Pretražite nove kolekcije Tootal Fabrics-a

Uz registraciju na sajtu Tootal Fabrics-a i odobravanje pristupa, imaćete uvek uvid u nove i stare kolekcije materijala za košulje kao i u dostupnost željenih materijala.

Sample Room

Ukoliko su Vam potrebni uzorci materijala, Tootal Fabrics nudi kao opciju sečenje materijala i slanje tih uzoraka internacionalnom brzom poštom.

Poručivanje

Ukoliko bi ste poručivali materijale za košulje, pozovite nas ili nas kontaktirajte putem mail-a , kako bi smo Vam dali najbolju moguću ponudu.

Roba se svake nedelje šalje kamionom iz Holandije i u najkraćem roku može biti kod Vas.

Sertifikati

Zahvaljujući odličnom strateškom partnerstvu sa vodećim najsavremenijim tekstilnim fabrikama, naš interni italijanski i holandski dizajnerski studio i razvoj proizvoda koji obezbeđuju kvalitetne tkanine, omogućavaju nam da našim klijentima ponudimo uslugu koja im je potrebna. To je naš recept za nastavak uspeha za sve tkanine.